Ik wil Bedrijskleding

Maak het bedrijf herkenbaar door middel van kleding. bedrijfskleding geeft een uniforme en representatieve uitstraling aan het bedrijf.

De mogelijkheden zijn uitgebreid

Keuze uit Collectie
1. Ruim aanbod

Wij werken met diverse leveranciers die hoge kwaliteit kleding bieden. Van kleding voor evenementen tot aan functionele kleding voor uw bedrijf. Het aanbod is breed voor verschillende segmenten, zoals horeca en de zorg.

2. eigen indentiteit

Uw bedrijfslogo bedrukt of geborduurd op de kleding. Dit geeft toch net die representatieve, professionele uitstraling én een duidelijke herkenbaarheid aan uw klanten.

3. Kleine aantallen

Bij keuze uit de collectie is het mogelijk om kleine aantallen te produceren. Dus ook al is de organisatie wat kleiner, u kunt met de juiste input een professionele perceptie weergeven.

Volledig zelf ontwikkelen

1. Hulp bij design

Kleding is natuurlijk niet uw core business, en hoogstwaarschijnlijk lopen er geen eigen mode designers op de werkvloer. Laat het design-en maar aan ons over, wij maken er iets unieks van.

2. Volledige vrijheid

Bedrukking en borduring van de bedrijfslogo is niet genoeg. U wilt werkkleding, een huisstijl, een ontwerp met gedetailleerde toevoegingen. Zoals bijvoorbeeld eigen labels of zelfs knoopjes op de werkbroek met uw bedrijfslogo. Wij maken het mogelijk!

3. orgineel

Geheel orginele uitstraling welke nergens anders terug te vinden is. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf alleen al met kleding een indruk zal maken op uw klanten, leveranciers en partners.

Een eerste indruk is snel gemaakt. Wij helpen u aan de perfecte uitstraling en zorgen tegelijkertijd voor comfort, brand awareness en  bedrijfskleding.

Op zoek naar promotionele kleding?

Merchandise essentials voor relaties of misschien periodiek voor feestdagen of speciale gebeurtenissen. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarvoor. 

Op zoek naar hulp voor eigen kledinglijn?

Of u nou nog moet starten of gaat uitbreiden. Wij bieden een partnerschap dat toegevoegde waarde levert op het meest uitgebreide niveau.

Wij maken exclusiviteit mogelijk

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

2 + 11 =