carrière

Kom jij ons Jonge En Ambitieuze Team Versterken?

VAcatures

Junior marketing strateeg

Je bent nieuwsgierig,flexibel en je wilt graag jouw steentje bijdragen aan een snelgroeiende sector. Als onze Marketing Specialist bewaak je de marketingstrategie voor onze Nederlandse markt en werk je die uit van de conceptfase tot de uiteindelijke implementatie en distributie.

High Tech traineeship

Ben jij geïnteresseerd in de techniek van morgen en wil je alles weten over duurzaamheid, robotisering en artificial intelligence? Bij COTIT bieden wij jou een uitdagend, maar vooral supergaaf traject om aan de slag te gaan binnen Nederlands snelst groeiende industrie. In een op maat gemaakt traineeship; afgestemd op jouw wensen en ambities, ga je aan de slag voor diverse opdrachtgevers en leer je alles over deze innoverende industrie. Beschik jij over een afgeronde MBO- en /of HBO opleiding en sta je te popelen om jezelf de kennis van morgen eigen te maken?

Grafisch vormgever

Het wordt jouw missie als Grafisch Vormgever om, samen met je collega’s, uitingen voor onze klanten en onszelf te bedenken, te ontwerpen en uit te werken. Denk hierbij aan online- en offline marketingcampagnes, advertenties, presentaties en ga zo maar door. Omdat grafische vormgeving een breed begrip is, zul jij veel verschillende opdrachten krijgen. Zo ben je de ene dag bezig met het ontwerpen van een nieuwe kledinglijn en maak je de volgende dag een ontwerp voor onze nieuwe marketing campagne of een nieuw logo voor een van onze klanten. Kortom, een rol waarin jij je creativiteit de vrije loop kunt laten!

 Brandmanager Sales Traineeship

Zet alles op alles om een deal binnen te halen. Doorzettingsvermogen en knowlegde is alles wat je nodig hebt. Kan jij koud bellen en toch nog een afspraak maken? Dan ben jij precies wat wij nodig hebben.