Wie is cotit

COTIT is een uniek bedrijf, rijk aan bronnen en gespecialiseerd in kleding. Een wereldwijd netwerk van leveranciers en fabrikanten zorgt ervoor dat aan uw vraag kan worden gerealiseerd. COTIT helpt bedrijven om het volgende niveau te bereiken.

Hoe doen wij zaken

HOe doen wij zaken

Een van onze belangrijkste kernwaarden is werken met hoge integriteit en het opbouwen van sterke langdurige relaties. Wij geloven dat werken aan gemeenschappelijke doelen met klanten de sleutel tot succes is. Met onze creatieve geest zorgen wij ervoor dat er altijd een oplossing te vinden is voor elk obstakel. COTIT is vanuit origine gebouwd door technologische en innovatieve denkers, dit leidt tot efficiënte processen en gestroomlijnde procedures.

import export

IMPORT/EXPORT

Met een wereldwijd netwerk van partners en toeleveranciers aan onze zijde kunnen wij in bijna alle uithoeken van de wereld leveren. We hebben veel ervaring met supply chain management en we werken met betrouwbare logistieke leveranciers. COTIT zorgt ervoor dat de voorwaarden rondom inkoop gunstig zijn voor haar klanten.

Kernwaarden

Hoge integriteit

Wij geloven in duurzame relaties met onze partners, klanten en leveranciers etc. Daarom is integer werken essentieel. We voelen dat het onze verantwoordelijkheid is om de omgeving waarin we leven positief te beïnvloeden.

Grote diversiteit

Ons team bestaat uit mensen van allerlei etniciteiten en interesses. Wij waarderen diversiteit, omdat we geloven dat het ons helpt om de werkelijkheid vanuit verschillende perspectieven in te zien, wat uiteindelijk weer bijdraagt ​​aan de bewustwording.

Sterke leiderschap

AAls bedrijf geven we richting en breken we de status quo. We inspireren onze mensen om de beste versie uit zichzelf te halen. Door innovatie en constante optimalisatie bewandelen wij de weg om positieve verandering te brengen.

Bedrijfs Ethiek

Duurzaamheid

Ecologische en sociale veranderingen zorgen voor grote veranderingen op de wereldmarkten. Met ons professionele netwerk bestaande uit financiële instellingen, wereldwijde transporteurs en ervaren fabrikanten kunnen we elke overgangsperiode overleven en COTIT reageert daarbij flexibel. Daarom investeren we actief in een duurzame toekomst, integreren we duurzame ontwikkeling in ons bedrijf en creëren we oplossingen die onze klanten, gemeenschappen en medewerkers kunnen helpen slagen in een snel veranderende wereld.