Aisha stelde de office manager een aantal vragen over haar werkzaamheden. Lees verder en kom meer te weten over COTIT.

Vertel iets over jezelf.

Hi,

Mijn naam is Dita Syams. ik ben 30 jaar en ik ben de office manager bij COTIT. Administratieve en organisatorische werkzaamheden verrichten is waar ik mij op focus. Mijn dagelijkse doel is om de zaken binnen dit bedrijf soepel en efficiënt te laten verlopen.  

Vertel iets over je functie. Wat zijn jouw werkzaamheden/ hoe ziet jouw dag eruit ?

Mijn dag verloopt elke keer weer anders. Onze dagelijkse meetings worden voornamelijk begeleid door mij. Ik heb te maken met diverse afdelingen binnen COTIT. Ik voel me geroepen om ervoor te zorgen dat elke afdeling zijn of haar taken kan voldoen met zo min mogelijk belemmeringen. Daarom stel ik me ook open om mijn collega’s te ondersteunen waar mogelijk is. Ik ben van het aanpakken. Hebben wij of mijn collega’s een tegenslag, dan probeer ik mijn uiterste best te doen om snel door te schakelen om naar oplossingen te zoeken. Ik ben daarom ook de aanspreekpunt voor de team. Het is mijn verantwoordelijkheid om structuur en orde te bewaren in deze organisatie.

Wat kan je meegeven vanuit jouw expertise?

Wat ik graag mee wil geven is dat in elke functie altijd verbeterpunten zullen zijn. Er gaat geen een dag voorbij dat ik me blijf ontwikkelen, mezelf wil blijven voeden en aan mijn kwaliteiten zal blijven werken om een betere collega en werknemer te zijn binnen deze organisatie. 

Wat is zo leuk aan deze functie?

Omdat ik vrij wel een vliegende kiep ben binnen COTIT, is geen een dag hetzelfde. Van het facilitaire zaken beheren zoals de voorraadbeheer, het inplannen en uitstippelen van de roosters/groepsuitjes/evenementen, het assisteren van de bedrukking proces enz. Ik ben trots om te mogen deelnemen aan deze organisatie met deze jonge, talentvolle en professionele team.

Hoe kom jij als klant in contact met Dita?

Het is mogelijk dat jij mij ziet bij binnenkomst tijdens je bezoek aan ons kantoor. Het verwelkomen en de gastvrijheid tonen is een onderdeel van wat ik doe. Daarnaast kan je met mij in aanmerking komen bij de kennismakingsgesprek, ik ben er regelmatig bij om mijzelf te verdiepen in hoe de vraag en aanbod proces toegelicht wordt. Ik ben ook gewoon heel benieuwd en enthousiast naar het verhaal van een potentiële en succesvolle klant. En vervolgens is er ook een kans dat wij elkaar aan de telefoon spreken! Zoals eerder aangegeven, ik wil behulpzaam zijn zowel voor mijn lieve collega’s noch voor de klanten.

    

Wat zijn jouw ervaringen met een office manager of als office manager?