eigen kledinglijn

Het opzetten van Een succesvol kledingbedrijf lijkt simpel
 Het is echter een uitgebreid proces, dat ingewikkelerder is dan het lijkt

Waar moet ik rekening mee houden?

1. Businessplan

Een businessplan is nodig om de zaken in kaart te brengen. Zonder routebepaling en te weten waar u staat, is het onmogelijk  om tot uw bestemming te komen.

2. Huisstijl

Het ontwerpen van een huisstijl en/-of logo als visuele presentatie van het bedrijf. Een eerste indruk wordt namelijk maar één keer gemaakt.

3. ontwerp uitspecificeren

Van één kledingstuk bestaan er duizenden varianten. Het specificeren van alle elementen is dan ook noodzakelijk. Dit is handig voor uzelf, de fabriek en voor ons als partner.

4. fabriek selectie

Het kiezen van de juiste fabriek kost tijd. Niet allemaal zijn geschikt om aan uw wensen te voldoen. Wensen zoals de minimale afname, beschikbaarheid, materialen etc,

5. Contact Onderhoud

In contact blijven met de fabrieken om tussentijdse vraagstukken af te handelen, waarbij communicatie in de verschillende tijdzones, tijd kan innemen.

6. Product Design

Het product ontwerp visueel verduidelijken voor sampling/productie is onmisbaar in het gehele proces. Zonder grafische ervaring kan dit vrij lastig zijn.

7. Productpresentatie

Productpresentatie zoals verpakkingen, neklabels en hang labels zijn onderdelen die kracht geven aan de presentatie van uw product. Wij adviseren om hierover na te denken.

8. verkoopkanalen

Webshop en/of andere verkoopkanalen die ervoor zorgen dat de business zal gaan draaien,  ontwikkelen en groeien.

En nog vele andere zaken!

Er zit heel veel tijd en energie in de opstartfase.
Na onderzoek is gebleken dat ongeveer 70% van alle fashion start-up’s, minimaal een jaar bezig is met productontwikkeling.

Elke onderneming zal tegen moeilijkheden aanlopen om uiteindelijk succesvol te worden! Met de juiste begeleiding kunt u heel wat tijd, energie en geld besparen.

Op zoek naar Kleding voor het bedrijf?

Het bedrijf een uniforme en representatieve uitstraling geven. Standaard hoge kwaliteit kleding. De voordelen zijn effectief en spreken voor zich.

OP ZOEK NAAR PROMOTIONELE KLEDING?

Merchandise voor relaties of misschien periodiek voor feestdagen of speciale gebeurtenissen. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom. 

Wij maken exclusiviteit mogelijk

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

13 + 4 =