jouw eigen kledinglijn

Het opzetten van Een succesvol kledingbedrijf lijkt simpel,
 maar is echter een uitgebreid proces, dat ingewikkelder is dan het lijkt

Waar moet ik rekening mee houden?

1. Businessplan

Een businessplan is nodig om de zaken in kaart te brengen. Te realiseren in welke fase jouw bedrijf zich nu bevindt en welk proces hierbij hoort, is cruciaal om jouw doelen te kunnen bereiken.

2. Huisstijl

Het ontwerpen van een huisstijl en/-of logo is belangrijk voor de visuele presentatie van het bedrijf. De eerste indruk wordt namelijk maar één keer gemaakt!

3. ontwerp uitspecificeren

Van een kledingstuk bestaan duizenden varianten. Het specificeren van alle elementen is dan ook noodzakelijk. Dit is handig voor uzelf, de fabriek en voor ons als partner.

4. fabriek selectie

Het kiezen van de juiste fabriek kost tijd; vooral het vinden van de fabrikant die volledig aansluit op uw wensen. Hierbij kan gedacht worden aan wensen zoals bijvoorbeeld de minimale afname, beschikbaarheid en het type materialen.

5. Contact Onderhoud

Het in contact blijven met de fabrikanten om tussentijdse vraagstukken af te handelen, kan gezien verschillende tijdzones ook tijdrovend zijn. Deze taak valt dan ook onder onze dienstverlening.

6. Product Design

Het productontwerp visueel verduidelijken voor sampling/productie is onmisbaar in het gehele proces. Zonder grafische ervaring kan dit vrij lastig zijn. COTIT kan ook hierbij van dienst zijn.

7. Productpresentatie

Productpresentatie zoals verpakkingen, neklabels en hanglabels zijn onderdelen die kracht geven aan de presentatie van het product. Het is belangrijk om ook hierover na te denken.

8. verkoopkanalen

Bij verkoopkanalen kun je denken aan een webshop, maar ook bijvoorbeeld social media die ervoor zorgen dat jouw business zal gaan draaien,  ontwikkelen en groeien.

Benieuwd wat er nog meer bij komt kijken? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

De opstartfase kost veel tijd en energie.
Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 70% van alle fashion start-up’s minimaal een jaar bezig zijn met productontwikkeling.

Elke onderneming zal tegen moeilijkheden aanlopen om uiteindelijk succesvol te worden! Met de juiste begeleiding kun je heel wat tijd, energie en geld besparen.

Op zoek naar BedrijfsKleding?

Het bedrijf een uniforme en representatieve uitstraling geven. Wij bieden kleding van hoogwaardige kwaliteit. Voor meer informatie kun je hieronder naar de bedrijfs-kleding pagina navigeren.

OP ZOEK NAAR PROMOTIONELE KLEDING?

Merchandise voor speciale gebeurtenissen of relaties; er zijn genoeg redenen te bedenken!

Wij maken exclusiviteit mogelijk

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag hier jouw persoonlijk adviesrapport aan.