De lente heeft een magische uitwerking op ons. Nog 16 dagen te gaan, dan kunnen we officieel gedag zeggen tegen de winter en hallo zeggen tegen de lente. Wij kijken uit naar een seizoen vol genietmomentjes. Er zijn zoveel redenen waarom de lente zo fijn is. De zon waar iedereen van straalt. Het eerste terrasje van het jaar. Nog even dan zien we de kleurige lente bloemenpracht overal. Maar datgene waar wij niet op kunnen wachten zijn de kledingstukken dragen, die we het best in de lente kunnen aantrekken.

Ook al is de lente 2020 trends eind 2019 reeds bekend gemaakt. Wij, als team COTIT, willen jullie toch nog een last minute verversing geven over de lente modetrends. Wat kunnen wij allemaal verwachten in deze periode?
Gewaagde ontwerpen, korte shorts/hotpants, nieuwe trenchcoats, bh trend en semi-transparante looks zijn voorspeld.
Mode trends die wij ook in onze radar hebben, zijn de crochet tops, de romantische ruches, de seventies kraag, de gilet als toevoeging van de vrouwen pakken, gekleurde leer, de vrolijke bolletjes- en het behangpapier print.
De lente kleuren die we vaak zullen zien, zijn heldere rode tinten, saffraan geel, klassieke blauw, biscay groen, donker groen, vervaagd denim blauw, Cotit oranje, warme bruine kleur en alle felle neon kleuren.

Welke stijl past het beste bij jou? Welke kleuren staan jou nou echt goed? Wat past bij jouw postuur, kleurogen ect, maar vergeet niet dat ook jouw persoonlijkheid een belangrijk factor hierin is. Wat wij super belangrijk vinden, is dat je van buiten laat zien wie je van binnen bent!

De eerste warme stralen van de lente, die op ons gezicht en hart verwarmen, fleuren ons op.

Hebben jullie ook al de lentekriebels?