De Modefabriek is dé modebeurs van Nederland. Jaarlijks wordt dit mode- en handelsevenement gehouden in Amsterdam. De Modefabriek is een beurs voor onder andere inkopers, starters, modeleveranciers en trendwatchers van modebedrijven, waar de nieuwste mode trends worden gepresenteerd. Voor modeliefhebbers is dit the place to be.


Tijdens deze gebeurtenis in januari 2020, stonden de hallen van de Amsterdamse Rai vol met diverse, inspirerende stands. Verschillende grote modemerken tentoonstelden hier hun nieuwe collectie. Kersverse- en bestaande brands zoals Freebird Icons, Cras, Fabienne Chapot, Kendall and Kylie, Petrol Industries, Geisha, Saint Tropez, Profumo en Lofty Manner lieten zien wat zij te bieden hebben voor de winter van 2020. Op dit ogenblik, alhoewel de zomer nog van start moet gaan, is iedereen druk bezig met de mode van de daaropvolgende seizoenen. Zo lopen wij altijd voor op de seizoenen en de modetrends!

Daarnaast werden er ook zeer inspirerende lezingen gegeven door gastsprekers, oftewel de MF Talks. Het was niet alleen interessant, maar zeker ook erg leerzaam. Onderwerpen zoals, de psychologie achter consumenten, waar je als retailer op in kunt spelen en alle belangrijke ins- en outs van verschillende platformen, hoe je dit kunt gebruiken als bedrijf zijnde, werden hier geïnformeerd.


COTIT bij de Modefabriek

Op zondag 26 januari 2020 zijn wij, op pad gegaan om inspiratie op te doen. Ook wij willen onszelf voeden met de nieuwste trend van elk seizoen. Dit evenement combineert business en inspiratie. Perfecte event voor ons als bedrijf.

Wij hebben de belangrijkste trends op een rijtje kunnen zetten. Er zijn veel indrukwekkende dingen die ons zijn opgevallen, zoals: rechte broeken, plissé rokken, de kleur koraal oranje, ruitjes print in alle kleuren, schoenen in krokodillen structuur, Pied de poule print, clean Scandinavisch en aardetinten gecombineerd met zoete kleuren. Wij zien dat er zeker een verandering is in de wintercollectie vergeleken met voorgaande jaren.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Wij raden een ieder van jullie aan om een bezoekje te brengen aan een evenement als deze. Het volgende Modefabriek event staat gepland op 5 en 6 juli.

Tot dan!