Moeders, bedankt!

Moederdag is de dag dat wij onze moeder en/of moederfiguur in het zonnetje willen zetten met al onze liefde. De dag dat wij haar extra waardering tonen met veel kusjes, knuffels, ontbijtje op bed en eventueel een cadeau. Moeders voeden ons op en maken ons tot wie wij nu zijn. Voor de mama’s kindjes is elke dag moederdag, maar op 10 mei willen wij erkennen hoeveel moeders opofferen voor de gezondheid en blijdschap van haar kinderen. 

Moeders, waar jullie ook zijn, bedankt! We zijn niet altijd de liefste, braafste en makkelijkste. Wij zijn niet altijd gehoorzaam en begrijpen niet alles wat jullie bedoelen. Maar desondanks alles geven jullie ons onvoorwaardelijke liefde en daar zijn wij heel dankbaar voor. Wij kijken op naar jullie!  

moederdag cadeau ideeen

Tips

Elk jaar is het weer een raadsel wat jij jouw moeder zou willen geven. In deze tijd kunnen niet alle kinderen bij hun moeder zijn, helaas. En een dagje op stap of even op bezoek gaan is ook geen optie. Maar dat betekent niet dat je van afstand Moederdag niet kunt vieren.

Wij hebben voor jou 5 originele tips wat leuk zou zijn om jouw moeder te verwennen op afstand.

  1. Om jouw moeder te beschermen vooral nu in deze tijd, zou het erg handig zijn om haar mondkapjes te geven. Zo laat jij zien dat jij jouw moeder in de moeilijke tijden steunt en haar beschermt. Bekijk mondkapjenodig.nl, de nauwsluitende mondmaskers. 
  2. Wat een opluchting zou het zijn voor jouw moeder, als jij voor haar online boodschappen zou doen. Of misschien wel een fruitmandje laat bezorgen!
  3. Bestel bij COTIT een kledingstuk met de bedrukking die jij wilt. Wil jij bijvoorbeeld een ‘I LOVE MAMA’ kledingstuk? Dan kan dat, wij bezorgen het voor jou. Neem contact met ons op.
  4. Maak een collage. Foto’s van jou en jouw moeder maakt haar super blij. Dit kan via een app op jouw telefoon.
  5. Een gedicht of brief schrijven naar jouw moeder. Dit is een klassieker. Jouw moeders hart zal smelten als jij een gedicht of brief schrijft over jouw gevoel naar haar toe. Dit zal zij voor altijd bewaren en koesteren.

Woon jij nog wel bij jouw moeder? Dan kan jij van alles doen om haar te vertroetelen. Lekker geroosterd brood met een eitje en jus d’orange of een kopje koffie, is een mooi begin van de moederdag. Ook kan jij samen met jouw moeder of voor haar in de keuken staan en lekkernijen maken. Denk aan cupcakes, taart of koekjes. Zelfgemaakte sieraden is ook een aanrader. Maak een mooi armbandje of kettinkje met haar lievelingskleur(en). Er zijn genoeg activiteiten die jij vanuit huis zou kunnen doen voor jouw moeder. Wees creatief!

Wij waarderen u!

Mama’s, voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan, verdienen jullie veel meer dan welk fysieke cadeau dan ook. De cadeau die wij graag willen geven en op ons hart liggen, is niet te bestellen en te bezorgen door geen enkel webshop. Onze verlangen voor jullie is  dat wij de beste kinderen mogen zijn die jullie maar kunnen wensen. Dat jullie trots mogen zijn op de vruchten van de zaadjes die jullie in ons hebben gepland. Dit zal altijd in ontwikkeling blijven, maar hierbij: alvast bedankt voor jullie geduld! Wij hopen dat wij ooit net zoals jullie mogen zijn!

Iedereen, fijne moederdag!