Over ons

“Het is voor ons een enorme voldoening om een service te kunnen bieden die een bijdrage levert aan het vervullen van dromen en ambities”

ons verhaal

COTIT is ontstaan door de wens en ambitie vanuit de oprichters om een eigen kledinglijn te starten. Na veel onderzoek gedaan te hebben en verschillende contacten in de branche gelegd tre hebben, kwamen zij er al snel achter dat het lastiger is dan in eerste instantie gedacht wordt.

Los van het feit dat een juiste productie partner vinden al een uitdaging opzich is, komt er zoveel meer bij kijken dan alleen een ontwerp maken en deze te laten produceren. Er zijn uiteraard genoeg bedrijven die een blanco kledingstuk kunnen bedrukken en omlabelen. Dit is echter niet hetzelfde als de grote merken dit doen. Ook beperkt het een groot deel van een belangrijke eigenschap waar COTIT enorm veel waarde aan hecht namelijk: CREATIVITEIT.

Vanaf hier heeft COTIT de missie voor zichzelf neergezet om zoveel mogelijk mensen en ondernemingen te helpen in het opstarten, ondersteunen en laten groeien van hun fashion bedrijf. Hierbij is het onze visie om de fashion branche toegankelijk te maken en het kleding productieproes makkelijker  te laten verlopen.

Met trots kunnen wij nu zeggen dat wij een van de meest uitgebreide fashion partners zijn in Europa, waarbij wij wereldwijd actief zijn in de markt. 

Ons jonge, levendige, creatieve en professionele team staat voor jou klaar!

Wij maken exclusiviteit mogelijk

Laat jouw gegevens achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen!

14 + 14 =