Over ons

“Het is een enorme voldoening om service te kunnen bieden in het vervullen van dromen en ambities”

ons verhaal

COTIT is ontstaan door de wens en ambitie vanuit de oprichters om een eigen kledinglijn te starten.  Na veel onderzoek en het leggen van verschillende contacten in de branche, kwamen zij er al snel achter dat het lastiger is dan in eerste instantie gedacht.

Er komt zoveel meer bij kijken dan alleen een ontwerp maken en deze laten produceren. Los van het feit dat een juiste productie partner vinden al een uitdaging opzich is. Er zijn uiteraard genoeg bedrijven die een blanco kleding stuk kunnen bedrukken en omlabelen, Dit is echter niet hetzelfde zoals grote merken dit doen en het beperkt een groot deel van een belangrijke eigenschap waar COTIT enorm veel waarde aan hecht, namelijk: CREATIVITEIT.

Vanaf hier heeft COTIT de missie voor zichzelf neergezet om zoveel mogelijk mensen en ondernemingen te mogen helpen in het opstarten, ondersteunen en laten groeien van hun fashion bedrijf. Waarbij de visie is om de gehele fashion branche toegankelijk te maken en makkelijker  te laten verlopen in processen.

Met trots kunnen wij nu zeggen, dat we een van de meest uitgebreide fashion partners zijn in Europa, waarbij we wereldwijd actief zijn in de markt. 

Ons jong, levendig, creatief en professioneel team staat voor u klaar!

Wij maken exclusiviteit mogelijk

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

8 + 9 =