Promotionele kleding

perfect voor het creëren van brand awareness. Geef uw business een boost met promotionele kleding.

Een exclusieve basis MERCHANDISE collectie in premium kwaliteit.

Bekijk onze catalogus om de producten in te zien!
Zit uw product er niet tussen of bent er toch niet helemaal uit? Neem contact met ons op.

enkele Voordelen van promotionele kleding

Voor bedrijven

Reclame

Door middel van bijvoorbeeld een give away zorgt u ervoor dat mensen met kleding rondlopen met uw bedrijfslogo. Dit is natuurlijk reclame voor het bedrijf, maar dit bied ook betrokkenheid van (potentiele) klanten.

Brand Awareness

Het merk van uw bedrijf is volop zichtbaar, de engagment is weliswaar niet direct te meten. Echter als men op foto’s en afbeeldingen zichzelf zichtbaar maakt op social media is de impact enorm.

Meer omzet

Meer bewustwording en reclame zorgt natuurlijk voor meer potentiële kopers wat resulteert naar meer aankopen en dus uiteindelijk meer omzet. Promotionele kleding is een van de basis marketing tools.

voor influencers

Personal branding

Doormiddel van kleding met uw naam, youtube kanaal en-/of social media kanalen activeert u een belangrijke gedeelte van personal branding. Door peronal branding slim in te zetten wordt uw succes vergroot.

Extra verdiensten

Het is vaker bewezen dat fans/volgers open staan om kledingproducten te kopen van hun idolen. Dit betekend dat u naast de inkomsten die u al maakt, extra verdiensten kan genereren.

Meer volgers

Meer personal branding en meer inkomsten, betekend vaak automatisch meer volgers. Fans brengen nieuwe fans. Een kledingstuk met uw logo of een ander herkenbare punt zorgt om die redenen voor mee volgers.

OP ZOEK NAAR KLEDING VOOR HET BEDRIJF?

Het bedrijf een uniforme en representatieve uitstraling geven. Standaard hoge kwaliteit kleding. De voordelen zijn effectief en spreken voor zich.

OP ZOEK NAAR HULP VOOR EIGEN KLEDINGLIJN?

Of u nou nog moet starten of gaat uitbreiden. Wij bieden een partnerschap die toegevoegde waarde levert op het meest uitgebreide niveau.

Wij maken exclusiviteit mogelijk

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

10 + 8 =