Promotionele kleding

Promotionele kleding geeft jouw business een boost!

perfect voor het creëren van brand awareness.

Een exclusieve basis MERCHANDISE collectie in premium kwaliteit.

Bekijk onze catalogus om de producten in te zien!
Zit het product van jouw wensen er niet tussen of ben je er toch niet helemaal uit? Neem contact met ons op.

Voordelen van promotionele kleding

Voor bedrijven

Reclame

Door middel van bijvoorbeeld een give away van bedrijfskleding met een creatief design, kun je ervoor zorgen dat mensen het bedrijfslogo gaan dragen. Dit is natuurlijk reclame voor het bedrijf, maar bied ook betrokkenheid van (potentiële) klanten.

Brand Awareness

Promotionele kleding maakt het merk van jouw bedrijf volop zichtbaar. Hoewel de engagement weliswaar niet direct te meten valt, is de impact van het zichtbaar maken van de kleding via social media enorm!

Meer omzet

Meer bewustwording en reclame zorgt natuurlijk voor meer potentiële kopers hetgeen resulteert in meer aankopen en dus uiteindelijk ook meer omzet. Promotionele kleding is een van de belangrijkste marketing tools.

voor influencers

Personal branding

Door middel van kleding met jouw eigen naam kun je via YouTube en andere social media kanalen een goede bijdrage leveren aan jouw personal branding. Door personal branding slim in te zetten kun je jouw succes en naamsbekendheid vergroten.

Extra verdiensten

Het is bewezen dat fans/volgers open staan om kledingproducten te kopen van hun idolen. Dit betekend dat naast de reeds bestaande inkomsten, extra verdiensten gegenereerd kunnen worden. 

Meer volgers

Meer personal branding en meer inkomsten, betekend vaak automatisch meer volgers. Volgers leiden tot meer volgers. Bijvoorbeeld een kledingstuk met jouw logo zorgt om die reden ook weer voor meer volgers.

OP ZOEK NAAR bedrijfskleding?

Het bedrijf een uniforme en representatieve uitstraling geven. Wij bieden kleding van hoogwaardige kwaliteit. Voor meer informatie kun je hieronder naar de bedrijfs-kleding pagina navigeren.

OP ZOEK NAAR HULP VOOR een EIGEN kLEDINGLIJN?

Of je nog moet starten of gaat uitbreiden, wij bieden jou een partnerschap aan, hetgeen jouw business toegevoegde waarde levert op het meest uitgebreide niveau.

Wij maken exclusiviteit mogelijk

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag hier jouw persoonlijk adviesrapport aan.