Tot op heden..

Team COTIT heeft in de tussentijd hard gewerkt aan onze bedrijfscultuur, groei en ontwikkeling. Aangezien veel bedrijven in deze onzekere tijd gesloten waren, was het wel een uitdaging om bepaalde zaken te regelen. Met dankbaarheid kunnen wij mededelen dat wij onze passie mochten nastreven tijdens de pandemie. Wij konden veel partners van dienst zijn met het opzetten van hun eigen kledinglijn of hun merchandise collectie produceren. Afgezien van de vertraagde levertijd en verhoogde verzendkosten, hadden wij geen drastische tegenslagen ondervonden.

Tot op heden zijn wij in staat om iedereen te ondersteunen met het waarmaken van hun visie. Ben jij toe aan uitbreiding? Versterk jouw brand met onze additionele diensten. Samen bewijzen wij dat deze omstandigheden ons niet tegenhouden om onze passie voor mode te realiseren. 

Corporate

Wij voelen ons geroepen verantwoordelijk te zijn om een positieve invloed te hebben in de samenleving. Hierdoor hebben wij een helder overzicht opgesteld over wie wij zijn, waar wij voor staan en welke diensten wij aanbieden. Dit is namelijk aanmerkelijk als bedrijf. COTIT Corporate geeft jou informatie en de inzicht over de dienstverleningen en hoe wij als bedrijf te werk gaan. 

Trade

Onze consultancy zijn toegenomen om jou beter van dienst te kunnen zijn. Met COTIT Trade kunnen wij een groter kwantiteit van kant-en-klare producten en textiel gerelateerde artikelen aanleveren. Door middel van innovatie en optimalisatie zorgen wij er samen voor, dat we efficiënt en doeltreffend kunnen doorwerken. Maar ook om ondernemingen te helpen een hoger level te bereiken. 

Services

Wij bieden een erg uitgebreide service, doordat wij een wereldwijd netwerk hebben aan fabrieken. Ook zorgen we ervoor dat kleding op een efficiënte manier en onder de juiste omstandigheden wordt geproduceerd. Naast het produceren van kleding met alleen jouw design/logo erop, bieden wij jou ook de mogelijkheid aan om jouw collectie volledig vanuit scratch te fabriceren. Wij zorgen o.a. ook voor neklabels, en accessoires zoals knopen of ritsen. 

Het volgende alternatief is om een basisproduct van premium kwaliteit uit onze catalogus te personaliseren. Denk aan producten zoals een t-shirts, hoodies en sweaters. Dit doen wij met onze geavanceerde druktechnieken, zowel flexdruk als fullcolor transferdruk.

Mondkapjenodig.nl 

De corona crisis nog niet voorbij. De verspreiding van de coronavirus neemt toe. Dit betekent dat de maatregelen niet worden versoepeld en je alsnog verplicht bent een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. In bepaalde landen ben je verplicht een mondkapje te dragen op straat en zelfs in de winkels. Op mondkapjenodig.nl bieden wij mondkapjes voor een rendabele prijs. 

Bescherm jezelf en jouw omgeving optimaal! Stay safe!