Het is algemeen bekend dat een sample- en productieproces niet altijd een eenvoudig traject is. Er komen veel aspecten kijken bij het realiseren van een product die jij voor ogen hebt. Een sample is om een uitgangspunt te creëren die jij kan verfijnen voor het eindproduct. Wij raden onze partners aan om deze sample proces in te gaan, zodat beide partijen kunnen werken aan de kennis van het achterliggende proces en bovenal om onrealistische verwachtingen te voorkomen. 

Ook zijn er diverse elementen waar je dient rekening mee te houden om een kledingmerk succesvol te lanceren en te laten groeien. 

Bij het structureren van ideeën maken wij samen met jou een persoonlijk stappenplan. Hierbij zorgen wij onder andere voor een kostenoverzicht, productspecificatie en verzamelen wij alle gegevens en voorbeelden die hiervoor nodig zijn. 

Nadat alle werkvoorbereidingen zijn gedaan, start het sampling proces. Na 4-6 weken ontvang jij dan de eerste fysieke prototype van jouw artikel.

Vervolgens kijken we naar eventuele verbeteringen en welke details of elementen toegevoegd kunnen worden. Denk hierbij aan knopen, stiksels, nestels en ritsen. Met jouw goedkeuring en alle beslissingen die zijn genomen, worden de exacte maten en posities gedefinieerd.

Het productieproces is vaak het spannendste onderdeel. Bij elke productie zullen wij het proces begeleiden. Wij zorgen voor het waarborgen van kwaliteit. Daarnaast houden wij onze klanten ook gedurende dit proces van op de hoogte!

Met de juiste mindset, houding en inzet, kun je alle uitdagingen aan.