Ik wil Bedrijfskleding

Maak jouw bedrijf herkenbaar door middel van kleding.
bedrijfskleding biedt het bedrijf een uniforme en representatieve uitstraling.

er zijn talloze mogelijkheden!

Keuze uit Collectie
1. Ruim aanbod

Wij werken met diverse leveranciers die kleding van hoogwaardige kwaliteit bieden. Van kleding voor evenementen tot aan functionele kleding voor jouw bedrijf. Er is een zeer uitgebreid aanbod voor verschillende segmenten waaronder bijvoorbeeld de horeca en de zorg.

2. eigen indentiteit

Jouw bedrijfslogo bedrukt of geborduurd op de kleding. Dit geeft toch net een representatievere en professionelere uitstraling, maar ook een duidelijke herkenbaarheid voor de klanten.

3. Kleine aantallen

Bij keuze uit onze reeds bestaande collectie bedrijfskleding is het mogelijk om kleine aantallen te produceren. Dus ook al is de organisatie wat kleiner, bieden wij de mogelijkheid om met de juiste input een professionele perceptie weer te geven.

Volledig zelf ontwikkelen

1. Hulp bij design

Hoewel kleding wellicht niet jouw core business is, en er hoogstwaarschijnlijk ook geen eigen mode designers op de werkvloer lopen, zullen wij jou helpen er iets unieks van te maken. Laat het designen maar aan ons over!

2. Volledige vrijheid

Het kan zo zijn dat enkel bedrukking en borduring van het bedrijfslogo niet jouw eindvisie is. Wellicht is jouw wens om werkkleding, een huisstijl en een ontwerp met gedetailleerde toevoegingen te creëren. Voorbeelden hiervan zijn eigen labels of zelfs knoopjes op de werkbroek met uw bedrijfslogo. Ook dit maken wij mogelijk!

3. origineel

Een originele uitstraling die nergens anders terug te vinden is. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf met enkel de kleding een indruk zal maken op uw klanten, leveranciers en partners.

Een eerste indruk is snel gemaakt. Wij helpen jou de perfecte uitstraling te creëren en zorgen tegelijkertijd voor comfort, brand awareness en  bedrijfskleding.

Op zoek naar promotionele kleding?

Gepersonaliseerde kleding voor relaties of voor speciale gebeurtenissen zoals een bedrijfsjubileum, er zijn genoeg redenen te bedenken waarvoor promotionele kleding kan dienen.

Op zoek naar hulp voor eigen kledinglijn?

Of je nou nog moet starten of gaat uitbreiden, wij bieden een partnerschap dat van toegevoegde waarde is op het meest uitgebreide niveau.

Wij maken exclusiviteit mogelijk

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag hier jouw persoonlijk adviesrapport aan.