Volgens minister-president Mark Rutte is de verspreiding van de coronavirus de grootste crisis in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog. De cijfers in de ziekenhuizen en op de intensive care afdelingen zijn hoopgevend, maar de druk op de zorg en in de verpleeghuizen is nog steeds zeer hoog en zorgwekkend. Desondanks deze pandemie probeert iedereen zich alsnog staande te houden en onszelf te beschermen tegen de virus. Team COTIT doet hieraan mee!

Prijzen stijgen de pan uit.

Wij begrijpen, gezien het huidige situatie, dat het voor heel veel mensen een zorgelijke en onzekere tijd kan zijn. Met de inzet van onze collega’s, leveranciers en transporteurs doen wij er alles aan om een bijdrage te leveren aan deze crisis. Wij willen jou helpen om jou de zekerheid te geven dat jij alle nodige voorzorgsmaatregelen kunt nemen om niet alleen de veiligheid van jouw personeel en partners, maar ook jouw trouwe klanten te voorzien. Mondkapjenodig.nl biedt nauwsluitende mondkapjes aan. Deze mondkapjes filteren 95% van alle fijne stofdeeltjes in de lucht, inclusief grote en kleine deeltjes. Ook beschermen deze bij infectieziektes die zich verspreiden via de lucht. 

Daarnaast merken wij dat de prijzen de pan uit stijgen, inkoop en logistiek worden met de dag duurder. Hierin willen wij schappelijk blijven om de prijzen realistisch en betaalbaar te bieden voor de dagelijkse benodigdheden die de mensheid vooruit kan helpen.Aangezien alle maatregelen alleen geleidelijk worden teruggedraaid is voorzichtigheid altijd beter dan achteraf spijt.

Stayhome Statement

Ook COTIT voelt zich geroepen om iedereen aan te moedigen, gezond en fit te blijven gedurende deze pandemie. Het is belangrijk om zo veel mogelijk thuis te blijven en de maatregelen van de overheid te volgen. Laten wij de boodschap #stayhome meer in de wereld overbrengen, door comfortabele kledingstukken van Stayhome.Clothing aan te trekken. 

stayhome kleding

Het dragen van de ‘’STAY HOME’’ lijn betekent dat jij niet alleen ons vertegenwoordigt, maar ook de statement support door veilig thuis te blijven. ‘’STAY HOME’’ betekent dat jij het gehad hebt om onnodig veel slachtoffers te zien en vindt dat het tijd is om er wat aan te doen. 

Surf naar de website stayhome.clothing en join the movement!

Bescherm jouw omgeving en jezelf optimaal!