It’s VIMtastic!

VimDesk is opgericht als antwoord op een behoefte die ontstond binnen een van onze partners, COTIT.

Onze geweldige programmeurs hebben een online platform gebouwd. Elk bedrijf heeft een duidelijk systeem nodig voor haar klanten. Zo voorkom je verwarring voor je collega’s en voor jouw klanten.  

Deze applicatie is niet alleen een online CRM systeem, maar door de ingebouwde tools zoals o.a projectbeheer, boekhouding, verkoop, marketing en andere belangrijke activiteiten tussen afdelingen, zijn alle werkzaamheden makkelijk bij te houden, efficiënt en overzichtelijk.

VIM staat voor energie en enthousiasme. Wij zijn van mening dat werk met plezier verricht kan worden en dat een dag achter je DESK vol blijdschap en de juiste energie moet zijn om het maximale uit elke werkdag te halen.

Workplace with notebook on black background

VIM up your DESK!

Ons doel is om zoveel mogelijk activiteiten te doen met zo min mogelijk middelen en met zo min mogelijk mensen. Dit kan alleen als je efficiënt en natuurlijk met behulp van automatisering werkt. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat het wisselen tussen verschillende applicaties tijdrovend en omslachtig kan zijn. Meestal moeten organisaties voor diverse onderdelen meerdere systemen gebruiken.

Tijd besparen en werk voldaan krijgen vergroot de focus op resultaten, dit zorgt ervoor dat medewerkers hun werktijd met positiviteit en een groot gevoel van betrokkenheid doorbrengen. Dit is geweldig voor elk bedrijf en kan hierdoor jouw bedrijfsgroei positief stimuleren.

Vimdesk is sinds 1 juli 2020 officieel online gegooid! 

Meld je aan bij vimdesk.nl om efficiënt te werken en je bedrijf te laten groeien!