Inzicht krijgen over de dienstverleningen en de consultancy over een organisatie is een grote stap om jouw klanten beter van dienst te kunnen zijn. De COTIT dienstverlening breidt zich steeds meer uit. 

De grote vraag zal dan altijd zijn: Wie is COTIT?

Wie is COTIT?

COTIT is een onafhankelijke partij met een wereldwijd kwalitatief verantwoorde producenten netwerk. Onze organisatie is opgezet om jou als ondernemer te faciliteren van jouw grootste belangstelling voor mode artikelen. En daarnaast zijn wij ervaren dealbreakers met een transparante werkwijze.

Op wie richten wij ons?

  • Partijen of individuen die een flinke start willen maken in de fashion branche. 
  • Gerenommeerde bedrijven die kleding en fashion gerelateerde artikelen benodigen. 
  • Mode industrieën die hulp behoeven in handelsroutes in de internationale markt. 

Hoe doen wij dit?

Met ons professionele netwerk bestaande uit financiële instellingen, wereldwijde transporteurs en gecertificeerde, ervaren fabrikanten kunnen we elke overgangsperiode doorstaan. Wij nemen graag veel werk uit handen en geven adviezen, begeleiding en bemiddeling tijdens de productie proces. 

Waar staan wij voor?

COTIT wilt de mensheid inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn en een sterk leiderschap vaardigheid te creëren. Wij voelen ons ook geroepen om de maatschappij waarin wij leven positief te beïnvloeden. Door middel van eindeloze innovatie en constante optimalisatie, ontwikkelen wij samen voor positieve verandering in de samenleving. Ons team gelooft in de realiteit vanuit verschillende perspectieven. 

Daarom investeren we actief in een duurzame toekomst, integreren we duurzame ontwikkeling in ons bedrijf en creëren we oplossingen die onze klanten, partners, gemeenschappen en medewerkers kunnen helpen slagen in een snel veranderende wereld.