In maart werd de intelligente lockdown vastgesteld. Dit had gevolgen voor iedereen. Bij COTIT gingen de bellen ook rinkelen om actie te ondernemen. Gelukkig hadden wij geen drastische tegenslagen ondervonden, afgezien van de vertraagde levertijd en verhoogde verzendkosten. Naast het voldoen van de wensen van onze klanten, waren wij in staat om onze fabrieken wereldwijd alle benodigdheden te laten produceren om de strijd tegen de pandemie aan te gaan. Alhoewel onze hart in de fashion industrie ligt, hebben we alles op alles gezet om als overwinnaars door de crisis te komen.

Nog steeds werkt team Cotit voornamelijk vanuit huis en verlopen de meetings en brainstormsessies via video calls. Aangezien alle maatregelen geleidelijk worden teruggedraaid, bouwen wij vanaf dinsdag 2 juni onze werkuren weer op in kantoor. Zo ook nodigen wij onze klanten uit om onze kennismakingsgesprekken te voldoen bij ons op locatie. Safety first, daarom hanteren wij continue de maatregelen van de RIVM. Samen bewijzen wij dat deze omstandigheden ons niet tegenhouden om onze passie voor mode waar te maken. 

Wij staan te popelen om onze volledige focus in de fashion te herpakken. 

Vermijd boetes!

Je bent er vast al van op de hoogte, dat er vanaf 1 juni een verplichting is van het dragen van mondkapjes in het openbaar vervoer. Het is zelfs zo dat je een boete kunt ontvangen van €95 voor het NIET dragen van een mondkapje. Bescherming en veiligheid staat bij ons voorop. Wij bieden daarom mondkapjes aan die geschikt zijn om fatsoenlijk en veilig mee te reizen, voor een redelijke prijs.

Hierbij kunnen wij jullie faciliteren van dit product op mondkapjenodig.nl. Wij bieden verschillende soorten mondkapjes aan. Onder Andere de FFP2/N95/KN95 mondkapjes. Deze CE & FDA gecertificeerde mondkapjes hebben een nauwsluitende afwerking die minstens 95% van de fijne stofdeeltjes in de lucht filtreren. 

Daarnaast bieden wij ook de katoenen mondkapjes aan. Met de mogelijkheid voor jou om jouw eigen mondkapje te personaliseren! Denk aan jouw design! Het is hip, comfortabel, wasbaar en veilig om mee op straat te gaan! Let op, je kan alleen tekst toepassen. Aarzel niet, bescherm jouw omgeving en jezelf optimaal!

katoenen mondkapje

Surf naar www.mondkapjenodig.nl en voorzie jezelf van een mondkapje.