Duurzaamheid

COTIT streeft ernaar om slimmer, duurzamer, ecologischer en eerlijker te produceren. Wij merken steeds vaker dat wij onze planeet en haar hulpbronnen uitputten, doordat de maatschappij consumeert op niet-milieuvriendelijke producten. Wij investeren actief in een duurzame toekomst en creëren oplossingen die onze klanten, gemeenschappen en medewerkers kunnen helpen slagen in een snel veranderende wereld.

Een betere wereld begint bij onszelf en het vervolg daarop is ons omringen met een omgeving die hierin geloven. Daarom kiezen wij ervoor om alleen samen te werken met bedrijven die een veilige en prettige werkomgeving garanderen.

Wij geven om het milieu. Daarom zijn we altijd op zoek naar verschillende manieren om duurzamer en ecologischer te werken. Van onze eigen dagelijkse consumpties tot de invloed die we hebben op onze partners.

Sourcing

Ondernemen betekent sourcen, met mensen samenwerken en een sterke netwerk opbouwen. Door samen te werken met enthousiaste en transparante partijen over de hele wereld, zien wij voortdurend de ontwikkeling van de markt. Ons voordeel is dat we snel kunnen schakelen via een korte communicatielijn, zodat we eenvoudig een beslissing kunnen nemen. Door snel en accuraat te reageren op de wensen van onze partners, hebben we obstakels op innovatieve manieren overwonnen. 

Ons wereldwijde netwerk is erg sterk. Wij kennen een van de grootste fabrikanten waar ook de bekendste merken mee samenwerken. Uitstekende kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend.

Met jarenlange ervaring in de handelswereld en ons grote netwerk van fabrikanten/leveranciers, zijn wij de perfecte partner voor al uw wensen. 

Logistiek

Als inkoopbedrijf willen we de kwaliteit van de levering hoog houden. Dit betekent dat we alleen werken met betrouwbare logistieke partners die concurrerende prijzen kunnen garanderen met de beste voorwaarden. Dankzij onze ervaren teams op het gebied van zee transport en luchtvracht kunnen wij ons focussen op de belangrijkste aspecten. Door zorgvuldig onderzoek richten we ons op de kwantiteit en kwaliteit. Daarnaast kunnen we relevante informatie en documentaties beheren. Wij zorgen er ook voor dat uw lading met de grootste zorg wordt behandeld. Dit betekent dat we een betrouwbare partner zijn om dit aan ons over te laten.

Ons uitgebreide netwerk van agencies garandeert een vlotte afwikkeling. Uw goederen kunnen niet alleen sneller vervoerd worden, maar het bespaart u of uw klanten ook veel tijd en geld in het gehele proces. Bij COTIT kunt u altijd rekenen op ervaren specialisten en u heeft te maken met een vast contactpersoon.

Let’s make the fashion’s future bright!